Gemensamma utrymmen

Tvättstugan

Tvättstugan finns i källaringången vid port 42. Där finns 3 st tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. Alla medlemmar har en låscylinder som man bokar tid med på tavlan inne i tvättstugan. Tvättiderna är mellan kl.7-10, 10-14, 14-18 och 18-21. På söndagar börjar första tvättiden kl.10. Om den som bokat tiden inte dyker upp är det möjligt för någon annan att överta tiden efter 1 timme. Dörren går att låsa med din lägenhetsnyckel om du vill göra det.

Tvättstugan städas 1 gång varannan vecka. Därför är det viktigt att du tömmer alla filter, torkar av maskinerna, slänger skräp och sopar av golvet efter dig. Hjälps vi alla åt kan tvättstugan alltid vara fräsch!

 

Källaren och förråd

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Medlemmen använder ett eget hänglås för att låsa förrådet. Det är förbjudet att förvara saker utanför förrådet och i källargångarna.

 

Trädgården, trädgårdsförrådet och uteplatsen

Trädgården sköts av medlemmarna själva. I trädgårdsförrådet i källaringången vid port 42 finns allt du behöver för att klippa gräset, rensa ogräs och klippa buskar. Det är låst och du öppnar med din lägenhetsnyckel. Allt som finns där inne står uppskrivet på en lista på dörren. Om något saknas eller är trasigt kontaktar du den trädgårdsanvarige. Vi är självklart öppna för idéer för att få en ännu finare trädgård, maila då till brfboren@gmail.com

På uteplatsen finns det ett stort bord med plats för 10 personer. Vill du grilla finns det två grillar att tillgå, en står ute hela tiden, behöver du den andra så kontakta bara någon i styrelsen. Man kan inte boka uteplatsen för eget bruk. Alla är alltid välkomna även fast det redan sitter någon där. Det finns ytterligare en grupp med stolar och bord utanför port 48 där man också kan sitta.

Två gånger om året har vi en gemensam städdag för att se över trädgården, källaren och tvättstugan. Alla medlemmar är inbjudna att hjälpa till, ju fler vi är desto snabbare går det. När uppgifterna är klara avslutar vi med lite lättare mat och fika. Det brukar vara bra uppslutning och riktigt trevligt!

 

Cykelrum

Ett cykelrum finns i källaringången vid port 42. Där kan du ställa din cykel eller barnvagn. Det är låst och öppnas med din lägenhetsnyckel.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s